Itthon is elindult az új Office 365 üzleti változata

Április 16-án Magyarországon is megjelentek az új Office 365 üzleti csomagok. Mától kezdve ha valaki új előfizetést regisztrál, akkor már az új Office részét képező 2013-mas szervereken alapuló új szolgáltatásokat kapja. Ez számos újdonságot jelent:

  • Megújult felhasználói felületet: az új Office felületi filozófiájának megfelelően egy letisztultabb, áttekinthetőbb, könnyebben kezelhető felületet kapunk.

Office 365 Kisvállalati prémium kezdőlap

  • Új funkciók: a 2013-mas kiszolgálók számos újdonságot hoznak a szolgáltatásokba is. A teljesség igénye nélkül pl. Data Loss Prevention, házirend tippek, SkyDrive Pro, SharePoint app-ok, HD videokonferencia stb.
  • A “vastag” Office a szolgáltatás részeként: a click-to-run technológia segítségével az Office 365 oldalakról könnyen és gyorsan feltelepíthetjük az offline is működő Office klienseket akár PC-re, akár Mac-re. Az Office 365 üzleti előfizetésekben licencelt felhasználók vastag Office-ai, akár 5 PC-n, vagy Mac-en is használhatók egyszerre.
  • Új licencformák: az Office 365 Kisvállalati prémium kimondottan 1-től 10 felhasználóig terjedő szervezetkre van optimalizálva, akiknek nincsene IT munkatársaik. Az adminisztráció egyszerű, akár egy tapasztaltabb felhasználó is könnyen tudja üzemeltetni. Az Office 365 for Midsize Businesses termék pedig azoknak szól, akik már komolyabb igényekkel rendelkeznek (pl. címtár szinkronizáció) és szeretnék a szolgáltatást valamilyen Open licenckonstrukció keretében magyar viszonteladótól, forintban megvásárolni. Május 1-től erre is lehetőségük lesz.

Office 365 üzleti előfizetések

Az új Office 365-ről bővebben a http://office.com/business oldalon olvashattok és itt lehet a 30 napos ingyenes próbát is elindítani.

Reklámok
Kategória: Az új Office, Office 365, Office 365 KKV | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s