Lync – Zsonglőrködés

Sosincs elég időm arra, hogy utolérjem magamat. Szeretnék néha 36 órát belesűríteni egy napba, de eddig még nem jöttem rá, hogy ezt hogy lehetne megvalósítani. Addig is, amíg erre rájövök azt találtam ki, hogy ügyeskedni fogok. Vannak olyan feladatok, amelyek koncentrációt és odafigyelést igényelnek, ezeknek megadom a módját és félrevonulok valahová, hogy jól tudjak velük foglalkozni. Viszont vannak a nap folyamán olyan időszakok is (néha többségben is), amikor pedig szervezni kell és több munkatárssal és partnerrel kommunikálni. Ilyenkor lehetséges és hasznos a párhuzamosítás. Ha telefonon intézem az ügyeimet, akkor mindig csak egy üggyel tudok foglalkozni és nem biztos, hogy mindenki épp akkor elérhető, amikor én szeretnék vele beszélni. Ezért jó a Lync-kel dolgozni, mert ott kinyitok 4-5 ablakot, mindegyikben elindítok egy beszélgetést a megfelelő munkatárssal, és ahogy jönnek be a válaszok és a szükséges információk, úgy tudok reagálni rájuk és így egyszerre akár több megbeszélést is tudok folytatni érdemben. Persze vigyázni kell, hogy mindig a megfelelő ablakba írjam az üzeneteket, de néha egészen vicces helyzetek is elő tudnak állni egy-egy ilyen félreértésből.

Zsonglőrködés

A Lync elérhető az Office 365 szolgáltatások részeként, ha szeretnéd kipróbálni, akkor akár 30 napig ezt ingyen is megteheted.

Reklámok
Kategória: Lync, Office 365, Office 365 KKV
Címke: ,
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

2 hozzászólás a(z) Lync – Zsonglőrködés bejegyzéshez

  1. wedewdwe szerint:

    Sajnos ez a Lync, ugymint a más néven kiadott, de ugyanazzal a tudással bíró Office Communicator is nehezen használható cucc. Rengeteg gond van vele.

  2. hatekony szerint:

    Milyen gondokat tapasztalsz? Nekem (és sokaknak) jól működik. 😉 Az Office Communicator a Lync elődje – Office 2010 óta neveztük át Lync-re, amit a Link és a Synch szavak egyesítéséből keletkezett.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s