Az új Office tesztváltozata

2012. július 16-án megjelent az új Microsoft Office tesztváltozata. Elérhető a http://www.office.com/preview oldalon angol, japán és spanyol nyelven. (A magyar – és sok már nyelvi – változat még készül, majd később lesz elérhető a termék megjelenésével együtt)

Ez a próbaváltozat tartalmazza a kliensalkalmazásokat és az Office 365 szolgáltatásokat is. Mindet ki lehet próbálni, sőt, a kettő kombinációjaként ki lehet azt is próbálni, hogy hogyan lehet az Office-t az új click-to-run technológiával nem telepítve, hanem stream-elve használni. Ez azt jelenti, hogy nem kell egy ~700MB-os telepítőkészletet letölteni és telepíteni, hanem egy néhány száz KB-os futtató csomag telepítése után az Office komponensei egy stream-ként érkeznek meg a gépre. Ennek az az előnye, hogy már akkor elkezdhetjük használni az Office-t, amikor még minden része meg sem érkezett. Ha munka közben olyan funkciót szeretnénk használni, ami még nincs a gépen, akkor az Office kiszolgálók előreveszik a sorrendben annak a komponensnek a stream-elését.Nem kell félni, ez nem jelenti azt, hogy csak online lehetne használni az új Office-t, mert azok a részek, amelyek már letöltődtek egy gyorsítótárban megmaradnak a gépünkön és ezután offline, internet kapcsolat nélkül is használni tudjuk.

Az Office 365 következő változatának próbája tartalmazza az új Exchange 2013, a SharePoint 2013 és a Lync 2013 lehetőségeit is.

Itt található egy rövid összefoglalás az újdonságokról.

Jó próbálgatást!

Reklámok
Kategória: Uncategorized | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s