OneNote jegyzetek

Egy vállalkozás Achilles-sarka az információ-megosztás. Bármilyen hatékony is a működés, ha lassan áramlik az információ, vagy bizonytalan, hogy melyek a legfrissebb, vagy a legrelevánsabb információk, akkor a legjobb munkatársak is csak nehezen tudnak boldogulni. Ennek az első szintű megoldása az e-mail, de ennek is megvannak a hátrányai: egy idő után már nehéz megtalálni azt a bizonyos e-mail-t, amiben a fontos ügyfél-információ volt, az e-mail személyes, nehéz közös helyen tárolni, főleg, ha bizalmas információkat is tartalmazhat.

A OneNote egy általános célú jegyzetelő alkalmazás. Nagyon hatékonyan lehet összegyűjteni és rendszerezni a feljegyzéseinket, képeinket, akár hangfelvételeket is. Akik használják a OneNote-ot személyes információkezelésre, általában jelentős hatékonyságnövekedésről számolnak be.

Ahol a OneNote még érdekesebbé válik, az a megosztás. Az Office 365 és a SharePoint Online segítségével egy-egy OneNote jegyzetfüzetet feltehetünk egy közös SharePoint mappába és onnantól kezdve mindenki láthatja a tartalmát akár böngészőből, akár a saját OneNote alkalmazásából, akár a OneNote Mobile alkalmazásból a Windows Phone telefonjukon. Ami még jobb, hogy ahogy a OneNote észrevétlenül menti a jegyzeteinket, úgy valós időben szinkronizálja is a központi jegyzetfüzettel, így a munkatársaim már akkor láthatják a reggeli megbeszélésen az ügyfélnek tett ígéreteimet, amikor a megbeszélés végén lezárom a notebook-omat.

OneNote in Browser

Reklámok
Kategória: Office 365, Office 365 KKV, SharePoint | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s